Viola-kotiyhdistys ry kuuluu alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon. Olemme yhteiskunnallinen yritys. Se viestii vahvasta arvopohjastamme ja kotimaisuudesta. Palveluita tuotamme ihmisläheisesti ja asiakasta arvostaen. Meidän palvelukorttelissa työskentelee reilu 60 ammattilaista.

Tavoitteemme on olla suunnannäyttäjä ikäihmisten palveluissa. Haluamme, että henkilöstö tuntee työn tekemisen iloa sekä haluaa kehittyä itse ja kehittää omaa työtään.

Viola-koti tarjoaa hyvät työolosuhteet, nykyaikaiset työvälineet. Kehitämme jatkuvasti digitaalisia työkaluja. Olemme joustava työnantaja. Meillä voi tehdä töitä vakituisessa työsuhteessa joko kokoaikaisesti tai sen verran kuin itselle sopii.

Tutustu Viola-kodin palvelukortteliin täältä

Haluamme joukkoomme vastuullisia ja itsenäisiä tekijöitä. Tarjoamme merkityksellistä työtä, joka tähtää ihmisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen ja ylläpitoon. Välitämme asiakkaistamme ja työmme jäljestä.

Työnantajana tarjoamme mielekästä työtä sekä hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet.

Viola-koti sijaitsee keskeisellä paikalla, johon pääsee kätevästi myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Tutustu Viola-kodin työntekijöihin blogissamme.

Rekrytoimme uutta henkilökuntaa ympäri vuoden

Voit milloin tahansa lähettää vapaamuotoisen työhakemuksen ja ansioluettelosi alla olevalla lomakkeella. Työmahdollisuuksia tarjoutuu lähihoitajille, sairaanhoitajille, hoiva-avustajille, keittiö/ravintolatyöntekijöille ja siivoustyön osaajille. Kysy myös oppisopimusopiskelumahdollisuudesta.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä työhaastattelun merkeissä.

Kotihoito

Meille töihin