Ravintola Violasta lounas mukaan – pysyt kotona turvassa

Ravintola Viola on valoisa, viihtyisä ja esteetön lounas- ja tilausravintola sekä asukkaille että vieraille. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja parkkihallien läheisyydessä. Ravintolamme tarjoaa päivittäin omassa keittiössämme valmistettua maukasta kotilounasta.

Ystävällinen henkilökuntamme palvelee ja avustaa tarjottimen tarvittaessa vaikka pöytään saakka. Palvelukeskuskortilla aterian voi ostaa Ikäihmisten palvelujen lautakunnan määrittämällä hinnalla.

Ravintola Viola on avoinna ma-su klo 8 – 15.30

Esteetön ja viihtyisä Ravintola Viola

Tiedustelut ja lisätiedot ravintolapalveluista

Lounaskattaus on tarjolla seuraavasti:
ma – pe klo 11.00 – 14.00
la – su klo 12.00 – 14.00
Viikon lounaslista

Osoite: Juhlatalonkatu 4, Tampere

Lisätietoja ravintolapalveluista ja yksityistilaisuuksien järjestämisestä saat kätevästi yhteydenottolomakkeemme avulla tai asiakaspalvelusta 044 4500 905.

Ravintola Violasta lounas mukaan alk. 7,90€!

Löydät Ravintola Violan lounaat myös eat.fi -sivulta. 

Herkulliset ruokaelämykset

Onnistunut tilaisuus on ammattitaidolla suunniteltujen ja toteutettujen yksityiskohtien summa. Toteutamme monenlaiset tilaisuudet; kokoukset, muistotilaisuudet, syntymäpäivät, pikkujoulut ja häät niin yksityisille kuin yrityksille ja yhteisöille.

Paneudumme huolellisesti muutaman hengen illallisista suurempiinkin juhliin. Meille on tärkeä tehdä tilaisuudestanne ainutkertainen. Siksi suunnittelemme aina juuri Teidän juhlianne varten yksilöidyn paketin, jota voimme yhdessä kehittää haluamaanne suuntaan. Meiltä saa kaikki palvelut kukkalaitteista kattauksiin ja herkullisiin ruokaelämyksiin.

Katso Viola-kodin ravintolapalvelujen hinnat täältä

Hyödynnä Ravintola Violan monipuolinen tarjonta tilaisuuksissa!

Keittiömme valmistaa herkulliset salaatit, pikkusuolaiset ja keittiön valmistamat kakut ovat erinomainen valinta tilaisuuksiin. Toteutamme ruuan juuri teidän tilaisuuttanne varten.

Ravintola Viola loihtii tilaisuuksiin maistuvia menuja, joita asiakas voi halutessaan muokata. Joulun alla ravintola tarjoaa myös joulumenun.

Menun lisäksi hintaan sisältyy pöytäliinat, pöydissä olevat kukat ja henkilökunta. Alle 12-vuotiaat syövät puoleen hintaan ja alle 3-vuotiaat veloituksetta. Hinnat sisältävät alv. 14%.

Tutustu Viola-kodin varausehtoihin täällä

Esteettömät juhlatilamme mahdollistavat unelmiesi juhlat.

Juhlatilamme sijaitsevat Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme erikokoisia, esteettömiä ja kauniita tiloja kokouksien, juhlien tai muistotilaisuuksien järjestämiseen.

Tutustu vuokrattaviin tiloihin täällä

Löydät kokoustilamme myös juhlat.net palvelusta.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.