Ravintola Viola on valoisa, viihtyisä ja esteetön ravintola sekä asukkaille että vieraille. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja parkkihallien läheisyydessä. Ravintolassamme ateriat valmistetaan omassa keittiössämme.

Ystävällinen henkilökuntamme palvelee ja avustaa tarjottimen tarvittaessa vaikka pöytään saakka. Palvelukeskuskortilla aterian voi ostaa Ikäihmisten palvelujen lautakunnan määrittämällä hinnalla.

Ravintola Viola on avoinna ma-su klo 8 – 16

Esteetön ja viihtyisä Ravintola Viola

Tiedustelut ja lisätiedot ravintolapalveluista

Lounaskattaus on tarjolla seuraavasti:
ma – pe klo 11.00 – 14.00
la – su klo 12.00 – 14.00
Viikon lounaslista

Osoite: Juhlatalonkatu 4, Tampere
Asiakaspalvelu:

Lisätietoja ravintolapalveluista ja yksityistilaisuuksien järjestämisestä saat kätevästi yhteydenottolomakkeemme avulla tai asiakaspalvelusta 044 4500 905.

Herkulliset ruokaelämykset

Onnistunut tilaisuus on ammattitaidolla suunniteltujen ja toteutettujen yksityiskohtien summa. Toteutamme monenlaiset tilaisuudet; kokoukset, muistotilaisuudet, syntymäpäivät, pikkujoulut ja häät niin yksityisille kuin yrityksille ja yhteisöille.

Paneudumme huolellisesti muutaman hengen illallisista suurempiinkin juhliin. Meille on tärkeä tehdä tilaisuudestanne ainutkertainen. Siksi suunnittelemme aina juuri Teidän juhlianne varten yksilöidyn paketin, jota voimme yhdessä kehittää haluamaanne suuntaan. Meiltä saa kaikki palvelut kukkalaitteista kattauksiin ja herkullisiin ruokaelämyksiin.