Palvelukeskus sijoittuu ikäihmisten palvelukokonaisuuden alkupäähän. Palvelukeskuksen tavoitteena on tukea ikäihmisten kotona asumista mahdollistamalla sosiaalinen kanssakäyminen muiden alueen ihmisten kanssa.

Palvelukeskus tarjoaa monipuolista kulttuuri- ja harrastustoimintaa, ravintosuositusten mukaista ateriointia sekä mahdollisuuden sosiaaliseen ohjaukseen ja neuvontaan sekä saunapalvelun käyttöön.

Lisätietoja palvelukeskuksesta

Täältä löydät ajankohtaisen viikko-ohjelman ja lounaslistan (juhlatalonkatu 4, Tampere).

Mikäli haluat lisätietoja palvelukeskuksen toiminnasta tai sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä kätevästi yhteydenottolomakkeemme kautta tai puhelimitse 03 3141 5300 (arkisin 9-15). Tervetuloa mukaan!

Lisää yhteisöllisyyttä, vähemmän yksinäisyyttä

Palvelukeskus jakaa tietoa ja tukee ikäihmisiä sekä ohjaa, opastaa ja neuvoo heitä tarpeiden mukaan alueella tarjolla olevien palvelujen pariin.

Palvelukeskus tarjoaa yhteisen tilan alueen ikäihmisille ja aktivoi osallistumaan. Tarkoitus on lisätä ikäihmisten yhteisöllisyyttä ja vähentää yksinäisyyttä. Viola-kodin palvelukeskukseen voi tulla vapaasti: osallistua viikko-ohjelman mukaisiin ohjelmiin tai vain nauttia vapaasta oleskelusta ja ihmisten seurasta. Palvelukeskus on auki arkisin klo 9 – 15 ja lounas on tarjolla klo 11 – 14 välillä. Viikonloppuisin palvelukeskuksessa on mahdollisuus ruokailla klo 11.30-14 välillä

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.