Arkea ja juhlaa Violan tiloissa

Violan tiloissa on erikokoisia, esteettömiä ja kauniita tiloja kokous- ja juhlakäyttöön:

  • Ravintola Viola kabinetteineen 60 hlöä
  • Ravintola Violan kabinetti, 10 – 13 hlöä
  • Monitoimitila kokonaisuudessaan, max. 25 hlöä
  • Monitoimitilan puolikas, 8 – 14 hlöä
  • Takka- ja kokoustila, 12 hlöä
  • Päiväkeskus, 25 hlöä
  • Juicen kirjasto, 30 – 45 hlöä

Tilavaraukseen voidaan yhdistää diginäyttö, videotykki, valkokangas, fläppitaulu, äänentoistolaite, piano, flyygeli, virsikirjat tai muuta tarvittavaa välineistöä.

Tilaisuuksiin saa vaivattomasti Ravintola Violasta ruoka- ja kahvitarjoilut. Voit valita tarjoilut valmiista menuehdotuksista tai koota itse mieleisen menun.

Voit myös tilata ja hakea tarjottavat omissa tiloissasi tapahtuviin juhliin tai tilaisuuksiin.

Vuokraamme kokous- ja juhlatilojamme yksityisille, yrityksille ja yhteisöille. Meillä voit järjestään erilaisia tilaisuuksia kuten syntymäpäiviä, muistotilaisuuksia, kokouksia, koulutuksia ja pikkujouluja. Esteettömien tilojemme ja hyvän sijainnin vuoksi ikäihmisten luokkakokoukset ovat meillä suosittuja tapahtumia. Laadukas ja nykyinen välineistö taas mahdollistaa esimerkiksi yhtiökokouksen järjestämisen. Ja nämä kaikki tietysti ammattitaitoisesti maistuvien tarjoilujen kera.

Tule nauttimaan onnistuneesta juhlapäivästä!

WillaRavintola

Ravintolassa herkutellaan Ravintola Viola on valoisa, viihtyisä ja esteetön ravintola sekä asukkaille että vieraille. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja parkkihallien läheisyydessä. Ravintolassamme ateriat valmistetaan omassa keittiössämme. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee ja avustaa tarjottimen tarvittaessa vaikka pöytään saakka. Palvelukeskuskortilla aterian voi ostaa Ikäihmisten palvelujen lautakunnan määrittämällä hinnalla. Ravintola Viola on avoinna ma-su klo 8 - 16 Onnistunut tilaisuus on ammattitaidolla suunniteltujen ja toteutettujen yksityiskohtien summa. Toteutamme monenlaiset tilaisuudet; kokoukset, muistotilaisuudet, syntymäpäivät, pikkujoulut ja häät niin yksityisille kuin yrityksille ja yhteisöille. Paneudumme huolellisesti muutaman hengen illallisista suurempiinkin juhliin. Meille on tärkeä tehdä tilaisuudestanne ainutkertainen. Siksi suunnittelemme aina juuri Teidän juhlianne varten yksilöidyn paketin, jota voimme yhdessä kehittää haluamaanne suuntaan. Meiltä saa kaikki palvelut kukkalaitteista kattauksiin ja herkullisiin ruokaelämyksiin. Helpotusta yksinäisyyteen Palvelukeskus tarjoaa yhteisen tilan alueen ikäihmisille ja aktivoi tarjoamaan vertaistukea ja osallistumaan vaikkapa vapaaehtoistoimintaan. Palvelukeskuksen tarkoitus on olla keino lisätä ikäihmisten yhteisöllisyyttä ja vähentää yksinäisyyttä. Tavoitteena on tukea ikäihmisten kotona asumista mahdollistamalla sosiaalinen kanssakäyminen muiden alueen ihmisten kanssa. Palvelukeskus tarjoaa monipuolista kulttuuri- ja harrastustoimintaa sekä mahdollisuuden sosiaaliseen ohjaukseen ja neuvontaan. Palvelukeskukseen voi tulla vapaasti, osallistua viikko-ohjelman mukaisiin ohjelmiin tai vain nauttia vapaasta oleskelusta ja ihmisten seurasta. Palvelukeskus on auki joka päivä klo 9 - 15 ja lounas on tarjolla klo 11 - 14 välillä. Palvelukeskus jakaa tietoa, tukee ikäihmisiä sekä ohjaa, opastaa ja neuvoo palveluiden käytössä. Palvelukeskus yhdistää ikäihmisten tarvitsemia palveluita saman katon alle. Toiminta on luonteeltaan ennakoivaa ja sitä tuotetaan moniammatillisesti ja -toimijaisesti. Mukana toiminnassa on kunnan, seurakunnan, vapaaehtoisjärjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden tarjoamia palveluita ja toimintaa.

Ravintolassa herkutellaan

Ravintola Viola on valoisa, viihtyisä ja esteetön ravintola sekä asukkaille että vieraille. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja parkkihallien läheisyydessä. Ravintolassamme ateriat valmistetaan omassa keittiössämme. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee ja avustaa tarjottimen tarvittaessa vaikka pöytään saakka. Palvelukeskuskortilla aterian voi ostaa Ikäihmisten palvelujen lautakunnan määrittämällä hinnalla.

Ravintola Viola on avoinna

ma-su klo 8 – 16

Onnistunut tilaisuus on ammattitaidolla suunniteltujen ja toteutettujen yksityiskohtien summa. Toteutamme monenlaiset tilaisuudet; kokoukset, muistotilaisuudet, syntymäpäivät, pikkujoulut ja häät niin yksityisille kuin yrityksille ja yhteisöille. Paneudumme huolellisesti muutaman hengen illallisista suurempiinkin juhliin. Meille on tärkeä tehdä tilaisuudestanne ainutkertainen. Siksi suunnittelemme aina juuri Teidän juhlianne varten yksilöidyn paketin, jota voimme yhdessä kehittää haluamaanne suuntaan. Meiltä saa kaikki palvelut kukkalaitteista kattauksiin ja herkullisiin ruokaelämyksiin.

 

Helpotusta yksinäisyyteen

Palvelukeskus tarjoaa yhteisen tilan alueen ikäihmisille ja aktivoi tarjoamaan vertaistukea ja osallistumaan vaikkapa vapaaehtoistoimintaan. Palvelukeskuksen tarkoitus on olla keino lisätä ikäihmisten yhteisöllisyyttä ja vähentää yksinäisyyttä. Tavoitteena on tukea ikäihmisten kotona asumista mahdollistamalla sosiaalinen kanssakäyminen muiden alueen ihmisten kanssa. Palvelukeskus tarjoaa monipuolista kulttuuri- ja harrastustoimintaa sekä mahdollisuuden sosiaaliseen ohjaukseen ja neuvontaan. Palvelukeskukseen voi tulla vapaasti, osallistua viikko-ohjelman mukaisiin ohjelmiin tai vain nauttia vapaasta oleskelusta ja ihmisten seurasta. Palvelukeskus on auki joka päivä klo 9 – 15 ja lounas on tarjolla klo 11 – 14 välillä.

Palvelukeskus jakaa tietoa, tukee ikäihmisiä sekä ohjaa, opastaa ja neuvoo palveluiden käytössä. Palvelukeskus yhdistää ikäihmisten tarvitsemia palveluita saman katon alle. Toiminta on luonteeltaan ennakoivaa ja sitä tuotetaan moniammatillisesti ja -toimijaisesti. Mukana toiminnassa on kunnan, seurakunnan, vapaaehtoisjärjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden tarjoamia palveluita ja toimintaa.

Monipuoliset kokous- ja juhlatilat Tampereella