Tarvitsemme lihasvoimaa joka päivä suoriutuaksemme päivittäisissä toiminnoista. Ikääntyessä tarvittavan lihasvoiman suhde korostuu. Tiesitkö, että ikääntynyt käyttää n.80% maksimireisilihasvoimastaan tuolilta ylösnousuun?

Esteetön kuntosali Woimala

Palvelukorttelimme Willa Violassa päiväkeskustilan yhteydessä sijaitsee Violan esteetön kuntosali Woimala. Woimalassa on maksutonta fysioterapeutin ohjausta kerran viikossa, jolloin kuka tahansa on tervetullut tutustumaan laitteisiin ja harjoittelemaan valvotusti.

Lisäksi kuntosalilla harjoitellaan yhdessä vapaaehtoistyöntekijän opastuksessa. Kuntosalia voi käyttää arkipäivisin itsenäisesti tai fysioterapeutin kanssa hankkimalla kuntosalikortti Viola-kodin toimistosta.

Kuntosali Woimalassa on maksutonta fysioterapeutin ohjausta kerran viikossa

Kuntoutuspalvelujen lisätiedot

Lisätietoja kuntosalista, Viola-kodin fysioterapiasta ja kuntoutuspalvelujen toiminnasta saat kätevästi yhteydenottolomakkeemme avulla tai puhelimitse 03 3141 5300 (arkisin 9-15).

 

 

Yksilöllistä fysioterapiaa kuntouspalvelujen tueksi

Lyhyet etäisyydet palvelukorttelissamme mahdollistavat oman fysioterapeuttimme vaivattoman liikkumisen kiinteistöjen välillä. Maksullista yksilöllistä fysioterapiaa annetaan Viola-kodin oman fysioterapeutin toimesta. Osa yksilöllisestä fysioterapiasta ostetaan yksityiseltä palvelutuottajalta. Yksilöllistä fysioterapiaa toteutetaan Viola-kodilla ilman lääkärin lähetettä ja sitä voivat ostaa niin Viola-kodin asukkaat kuin talon ulkopuolisetkin asiakkaat.

Yksilöllinen fysioterapia on asiakkaan tarpeen mukaan jaksottaista tai jatkuvaa. Siihen sisältyy yksilöllisen harjoitusohjelman laatimista, kuntosalilaitteiden käytön ohjausta sekä apuvälineiden hankintaa ja käytön neuvontaa. Yksilöllistä kuntoutusta voidaan toteuttaa toimintakykyä ylläpitävänä ja/tai parantavana harrastuksena. Lisäksi kuntoutus sopii keinoksi toimintakyvyn äkillisesti heikentyessä esimerkiksi sairaalajakson jälkeen. Tavoitteena on reagoida ja palauttaa toimintakyky ennalleen mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.