Etsimme lähihoitajia & hoitoalan opiskelijoita kesätöihin - Kesätyötä hoitoalalta

Haemme ensisijaisesti kesätyöntekijöitä LÄHIHOITAJISTA eri mittaisiin sijaisuuksiin Viola-kotiyhdistys ry:n palvelukortteliin, joka sijaitsee Tampereen Tampellassa.

Palvelukorttelissamme on kolme tehostetun asumisen ryhmäkotia, päiväkeskus, palvelukeskus, palvelutalo sekä tuotamme kotihoitoa alueen yksityisiin koteihin. Lähihoitajat tekevät yksikön toiminnan luonteesta johtuen arkivuoroa, kaksivuoro- tai kolmivuorotyötä.

Sinulta edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai olet alan opiskelija (2/3 opinnoista suoritettu), lääkehoidon koulutusta sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä sujuvaa suomen kielen osaamista.

Kesätyö alkaa sopimuksen mukaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Miltä työpäiväsi meillä näyttävät? - Meillä kesätöissä opitaan uutta ja tarjoamme tukea sen oppimiseen!

Lähihoitajan tehtävässä toimivan tehtäviin kuuluu:

Ensisijaisesti asukkaan kokonaisvaltainen hyvä perus- ja sairaanhoito sekä lääkehuolto. Lähihoitaja tukee vanhusten voimavaroja etsimällä heille sopivia ja mielenkiintoisia toiminnan muotoja sekä toimii kuntouttavaa työtapaa käyttämällä. Lähihoitaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä osana moniammatillista työryhmää, johon kuuluu mm. lääkäri, sairaanhoitajat, keittiön työntekijät, jne.

Omahoitajan tehtävässä toimivan tehtäviin kuuluu:

Asiakkaan hoito- ja palvelusopimusten laatiminen yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti omien asiakkaidensa osalta. Hänen tehtäviinsä kuuluu asiakkaan tilanteen selvittäminen ja hoidon suunnittelu asiakkaan ja omaisten kanssa yhteistyössä. Työhön kuuluu asiakkaiden ja omaisten ja henkilökunnan ohjaus, kirjaaminen ja hoitotyön suunnittelu ja kehittäminen yhteistyössä muun tiimin kanssa.

 

Hae hoitoalan kesätöihin Viola-kotiyhdistykseen!

Hae mukaan tekemään yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä! – Tarjoamme kesätyötä hoitoalalta

Olet meidän etsimä kesätyöntekijä jos ajattelet hoitotyöstä samoin kuin me.

Mielestämme hoitotyöhön vaaditaan tiettyä kipinää. Tämä kipinä löytyy ihmisistä, joiden sydämessä on ystävällisen lämmin liekki, jonka ansiosta pystyy kohtaamaan erilaisia ihmisiä erilaisissa tilanteissa avoimin mielin. Sama liekki pitää yllä rohkeutta, jonka ansiosta on uskallusta kohdata vaikeitakin haasteita.

Lähetä hakemus heti alla olevalla lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä Viola-kodin henkilöstöpäällikköön Elina Konsalaan.

Meillä kaikilla työhömme kuuluu oman työtehtävän lisäksi myös oman työn kehittäminen yhdessä tiimin jäsenten kanssa.

Meidän avullamme pääset kehittymään ammatillisesti. Tukenasi on moderni työpaikka, jossa henkilökunnan arkea helpottavat ajanmukaiset apuvälineet, sovellukset sekä laitteet. Tämän ansiosta pystymme Viola-kodeissa tarjoamaan monipuolisen vaihtelevan työn, johon halutessasi pystyt itse vaikuttamaan.

Vaikka sinulla ei olisi paljoa kokemusta hoitoalalta, kesätyö Viola-kodeissa on oiva tilaisuus tutustua hoitoalaan paremmin! Työntekijämme Viola-kodeissa ovat poikkeuksellisen sitoutuneita ohjaamaan ja tukemaan uusiakin osaajia. Pystymme tarjoamaan sinulle työtehtäviä, jotka sopivat elämäsi eri vaiheisiin.

Kurkkaa myös Meille töihin -sivu. Esittelemme siellä enemmän meitä ja osaajiamme!

 

Meille töihin

                                                                          SEURAA MEITÄ SOMESSA

                                                                                 Ja katso miltä kesätyösi hoitoalalla näyttää