Viola-kodissa on erikokoisia, esteettömiä ja kauniita tiloja kokouksien, juhlien tai muistotilaisuuksien järjestämiseen:

  • Ravintola Viola kabinetteineen 60 hlöä
  • Ravintola Violan kabinetti, 10 – 13 hlöä
  • Monitoimitila kokonaisuudessaan, max. 30 hlöä
  • Monitoimitilan puolikas, 8 – 14 hlöä
  • Takka- ja kokoustila, 12 hlöä
  • Päiväkeskus, 25 hlöä
  • Juicen kirjasto, 30 – 45 hlöä

Tilavaraukseen voidaan yhdistää diginäyttö, videotykki, valkokangas, fläppitaulu, äänentoistolaite, piano, flyygeli, virsikirjat tai muuta tarvittavaa välineistöä.

Ravintola Violassa herkutellaan

Ravintola Viola on valoisa, viihtyisä ja esteetön ravintola sekä asukkaille että vieraille. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja parkkihallien läheisyydessä. Ravintolassamme ateriat valmistetaan omassa keittiössämme. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee ja avustaa tarjottimen tarvittaessa vaikka pöytään saakka. Palvelukeskuskortilla aterian voi ostaa Ikäihmisten palvelujen lautakunnan määrittämällä hinnalla.

Ravintola Viola on avoinna ma-su klo 8 – 16

Juhlatilat Tampereen Viola-kodissa

AVI:n määräysten mukaan kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kielletty. 

Esteettömät juhlatilat

Vuokraamme juhla- ja kokoustilojamme yksityisille, yrityksille ja yhteisöille. Meillä voit järjestään erilaisia tilaisuuksia kuten syntymäpäiviä, muistotilaisuuksia, kokouksia, koulutuksia ja pikkujouluja.

Esteettömien tilojemme ja hyvän sijainnin vuoksi ikäihmisten luokkakokoukset ovat meillä suosittuja tapahtumia. Laadukas ja nykyinen välineistö taas mahdollistaa esimerkiksi yhtiökokouksen järjestämisen. Ja nämä kaikki tietysti ammattitaitoisesti maistuvien tarjoilujen kera.

Kokous- ja juhlatarjoilut

Tilaisuuksiin saa vaivattomasti Ravintola Violasta ruoka- ja kahvitarjoilut. Voit valita tarjoilut valmiista menuehdotuksista tai koota itse mieleisen menun.

Voit myös tilata ja hakea tarjottavat omissa tiloissasi tapahtuviin juhliin tai tilaisuuksiin.

Tule nauttimaan onnistuneesta juhlapäivästä!

Tutustu vuokrattaviin tiloihin

Ravintola Viola on valoisa, viihtyisä ja esteetön ravintola sekä asukkaille että vieraille.

Ravintola Viola kabinetteineen 60 hlöä
Ravintola Viola on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Omassa keittiössä valmistettua lounasta tarjoillaan noutopöydästä arkisin klo 11-14 ja viikonloppuisin sekä pyhinä klo 11.30-14. Ravintola Viola sopii kaikenlaisten juhlatilaisuuksien ja kokousten järjestämiseen niin isolle kuin pienemmällekin porukalle. Toteutamme ruokatarjoilut yleensä noutopöytäperiaatteella, mutta myös annokset pöytiin tarjoiltuna onnistuvat. Halutessasi voit vuokrata pelkän tilan ilman tarjoiluja. Olemme myös suosittu yhtiökokouspaikka. Yksityistilaisuudet toteutetaan sopimuksen mukaan yhdessä myyntipalvelumme kanssa suunnitellen. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Ravintola Violan kabinetti, 10 – 13 hlöä
Ravintola Violan kabinetti soveltuu pienten juhlien ja kokousten järjestämiseen. Kabinetin voi varata yksityiskäyttöön myös lounasaikana. Tilassa on anniskeluoikeudet. Tilan voi varata myös ilman tarjoiluja.

Juicen kirjasto, 30 – 45 hlöä
Juice Leskinen halusi kirjastonsa säilyvän yhtenäisenä kokonaisuutena ja lahjoitettavan Viola-kodille hänen kuolemansa jälkeen. Juicen kirjastossa on erinomaiset äänentoistolaitteet, videotykki ja valkokangas. Siellä on istumapaikkoja 45 asiakkaalle. Tilassa järjestetään erilaisia kokouksia ja juhlia. Lue lisää Juicen kirjastosta!

Juicen Kirjasto Tampereella

Päiväkeskus, 25 hlöä
Päiväkeskustila soveltuu hyvin rentojen perhejuhlien järjestämiseen. Järjestämme tilassa myös yhtiökokouksia. Tila on varattavissa ruoka-/kahvitarjoilujen kanssa tai ilman viikonloppuisin ja arki-iltaisin.

Juhla- ja kokoustilojen varaukset ja tiedustelut

Lisätietoja juhla- ja kokoustilojen vuokraamisesta ja muista palveluistamme saat kätevästi yhteydenottolomakkeemme avulla tai puhelimitse 03 3141 5300 (arkisin 9-15).

Monitoimitila kokonaisuudessaan, max 30 hlöä
Monitoimitilan puolikas, 8 – 14 hlöä
Viola-kodin monitoimitila soveltuu hyvin muutaman henkilön tilaisuuksista maksimissaan 30 henkilön tilaisuuksiin. Monitoimitilassa järjestämme syntymäpäiviä, muistotilaisuuksia ja kokouksia. Ruoka-/kahvitarjoilut onnistuvat omaan noutopöytään katettuna ja ne valmistetaan Ravintola Violan keittiössä. Tila toimii säännöllisenä kokous- ja lounaspaikkana erilaisille ryhmille. Kysy sinäkin tilaa omalle porukallesi. Esittelemme mielellämme talon toimintaa ja palveluja sopimuksen mukaan. Halutessasi voit vuokrata pelkän tilan ilman tarjoiluja. Yksityistilaisuudet toteutetaan sopimuksen mukaan yhdessä myyntipalvelumme kanssa suunnitellen. Monitoimitilassa on anniskeluoikeudet.

Takka- ja kokoustila, 12 hlöä
Takkatila sopii pienten kokousten järjestämiseen tai vaikkapa ystäväporukan kokoontumiseen. Ravintola Violan keittiössä valmistuvat kahvi-/ruokatarjoilut tilaisuuteesi, mutta voit varata myös pelkän tilan. Yksityistilaisuudet toteutetaan sopimuksen mukaan myyntipalvelumme kanssa suunnitellen. Kysy samalla saunomismahdollisuuksista ja uima-altaasta.

Tutustu Viola-kodin hinnastoon täällä

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.