Viola-kotiyhdistyksellä on ryhmäkoteja kolmessa kiinteissä ja yksi palvelutalo. Viola-kodin palvelukeskus tarjoaa yhteisen tilan alueen ikäihmisille ja aktivoi osallistumaan. Tarkoitus on lisätä ikäihmisten yhteisöllisyyttä ja vähentää yksinäisyyttä.

Ravintola Viola sopii kaikenlaisten juhlatilaisuuksien ja kokousten järjestämiseen niin isolle kuin pienemmällekin porukalle.

Lisäksi Viola-kodissa on vuokrattavissa erikokoisia, kauniita ja esteettömiä kokous- ja juhlatiloja.

Lisätietoja asumispalveluista, kokous- ja juhlatilojen vuokraamisesta ja muista palveluistamme saat kätevästi yhteydenottolomakkeemme avulla tai puhelimitse 03 3141 5300 (arkisin 9-15).

Viihtyisää asumista

Viola-kotiyhdistyksellä on ryhmäkoteja kolmessa kiinteistössä Tampellan alueella: Viola-kodissa, Willa Violassa ja Pellavantorilla. Viola-kodin ja Willa Violan ryhmäkoteihin asukasvalinnat tekee ensisijaisesti Tampereen kaupunki. Yksityinen tehostettu ryhmäkotiasuminen on keskitetty Pellavakotiin, jossa osan hoidosta voi maksaa myös palvelusetelillä.

Palvelutalon asuntojen koot ovat 40 – 55 m2. Viola-kodin palvelutaloon hakeudutaan sopimalla henkilökohtainen haastattelu toiminnanjohtajan kanssa.

Lue lisää Viola-kotiyhdistyksen asumispalveluista.

Kokous- juhlatilat Tampereella

Viola-kodissa on erikokoisia, esteettömiä ja kauniita tiloja kokouksien, juhlien tai muistotilaisuuksien järjestämiseen. Tilavaraukseen voidaan yhdistää diginäyttö, videotykki, valkokangas, fläppitaulu, äänentoistolaite, piano, flyygeli, virsikirjat tai muuta tarvittavaa välineistöä.

Tutustu Viola-Kodin juhla- ja kokoustiloihin.

Juicen kirjasto

Juice Leskinen halusi kirjastonsa säilyvän yhtenäisenä kokonaisuutena ja lahjoitettavan Viola-kodille hänen kuolemansa jälkeen. Kirjat sijoitettiin vuonna 2011 valmistuneeseen Pellavantorin juhla- ja kokoustilaan, joka sai nimekseen Juicen kirjasto.

Juicen kirjasto Tampere